Udtalelser:

"Jeg har fulgt tidsskriftsguiden på rejsen gennem flere forskellige It-systemer og platforme. Den nye udgave er den hidtil bedste og den store mænge af information og det grundige arbejde med data kommer til sin ret og bliver præsenteret på en moderne og brugervenlig måde. Tillykke med den nye udgave af Tidsskriftsguiden!"

Jens Peter Winkler

Udtalelser:

"I min tid hos MAGNUS Informatik A/S har jeg været med til gennem tiderne at producere tidsskriftsguiden på cdrom, dvd og online. Denne ny udgave er kulminationen på denne rejse, og jeg er egentlig misundelig over, at jeg ikke har været med til at skabe denne ny TidsskriftsGuide.
Den ny TidsskriftsGuide er blevet endnu bedre at søge i. Tillykke Sattrup og Bergset. Må den få den udbredelse blandt advokater, revisorer, skattemyndigheder, højere læreanstalter, erhvervsvirksomheder, som den fortjener!
Kender du ikke TidsskriftsGuiden, så er den en af de mest omfattende bibliografier i Danmark over både juridiske og skatteartikler m.v. med over 60.000 artikler i skrivende stund. Info om artiklen præsenteres på sober måde indeholder overskrift, underoverskrift(er), forfatter(e), hovedindhold i artiklen med henvisning til evt. domme. Vil man bladre lidt selv uden søgning kræver det kun et par klik og så kan man få de forskellige tidsskrifter sorteret i årgange og nummerudgivelser.
I TidsskriftsGuiden behøver du ikke at søge i det enkelte tidsskrift men kan samtidig søge i samtlige tidsskrifter, uanset om man har abonnement eller ej. En oversigt over alle de forlag, der publicerer artiklerne, gør det let at bestille et relevant tidsskrift, der ikke er i biblioteket.
God fornøjelse."

Henrik Korsbæk
Karsten Gorm Sattrup ApS
Provsteparkvej 15
DK-8270 Højbjerg
CVR nr. 8875 9818
TsG@sattrup.dk
I samarbejde med bergset.dk